Skip to main content

Country Selector

Sorular ve Rezervasyon
1-866-869-3520

Size daha fazla yardımcı olmaktan mutluluk duyarız - bizimle şimdi iletişime geçin!

Seyahat danışma yardım hattı
1-866-869-3520
Skype: eurocentres_sales

E-posta
Sorularınızı iletişim formunu kullanarak gönderin.

Yüz yüze danışma
56 Eccleston Square
SW1V 1PH London/UK

Birincil sekmeler

Birincil sekmeler

Vize Bilgileri İspanya

Avrupa Birliği ülkesi veya İsviçre vatandaşı öğrencilerin İspanya'ya gelmek ve eğitim almak için sadece geçerli bir pasaporta (veya AB kimlik kartına) sahip olması yeterlidir.

Diğer ülkelerden gelen öğrenciler, kendi ülkelerindeki İspanyol Büyükelçiliği veya Konsolosluğundan vize alımıyla ilgili bilgi almak zorundadır. Konsolosluk ve Büyükelçiliklerin listesi İspanya Dışişleri Bakanlığının www.mae.es web sitesinde bulunabilir

Öğrenciler turist vizesiyle İspanya'da 13 haftaya kadar (90 günden uzun olmamak koşuluyla) eğitim alabilirler.

Öğrenci vizesi ile gelmek isteyen öğrencilerin en az 14 hafta eğitim ve haftada en az 16 saat ders almak için kayıt yaptırması gerekir.  Bu nedenle, hafta başına 50 dakikalık 20 ders içeren bir Yoğun kursumuza kayıt olmalıdırlar. (Toplamda haftada 16,6 saat).  Barcelona’da haftada 55 dakikalık 20 ders içeren kursa kayıt olmalıdırlar. (Toplamda haftada 18,5 saat).
Kabul Mektubu (Letter of Acceptance-LOA) ancak öğrencinin pasaport kopyası okula ulaştıktan sonra okul tarafından düzenlenebilir.

18 yaşın altındaki öğrencilerin, ebeveyn veya velileri tarafından doldurulup imzalanan Ebeveyn Rıza Formuna (Parental Consent Form-PCF) sahip olması gerekir.

Vize konusunda başka sorunuz olması durumunda bize başvurmaktan çekinmeyin. Lütfen bize team-ch [at] eurocentres [dot] com adresinden ulaşın.

İşliyor